Stok Takip Programı
- Ana Sayfa
- Stok Takip Programı

Stok Takip Programı ve Ürün Entegrasyonu
- Bir ürüne sınırsız seçenek belirler ve tüm seçeneklerden ayrı birer ürün oluşturabilirsiniz. Oluşturulan ek ürünlerin stoğu merkez stoğa bağlı olduğu için stok hakimiyetini kaybetmezsiniz.
- Bir ürüne birden fazla fiyat tanımlayabilirsiniz.
- Ürüne ve tüm seçeneklerine farklı resimler tanımlayabilirsiniz.
- Ürüne ve tüm seçeneklerine kritik stok uyarısı belirleyebilirsiniz.
- Ürünlerinizi belirlediğiniz kriterlerde tüm platformlara otomatik yükleyebilirsiniz.
- Bir kanalda bir ürünün satışı gerçekleştiğinde, diğer satış kanallarının tamamından stok anında düşer.
- N11’e ürün gönderirken yanında satılabileceğini düşündüğünüz başka ürünleri de ürüne ek seçenek olarak gönderebilirsiniz. Örn: Bir cep telefonu satıyorsanız aynı ürüne ek olarak yanında kırılmaz camda satabilirsiniz. (Bu Özellik Sadece Sentos’ta var)
- Sisteme yüklediğiniz seçenekli ürünlerin(model, renk, beden vb) seçeneklerinin her birinin ayrı birer ürün olarak otomatik n11’e yükleyebilirsiniz. (Bu Özellik Sadece Sentos’ta var)
- Seçeneklerini ayrı birer ürün olarak gönderdiğiniz ürünlerin stokları, merkezi stoktan düşer. Fiyatlarını toplu şekilde güncelleyebilirsiniz. (Bu Özellik Sadece Sentos’ta var)
- Seçeneklerini ayrı birer ürün olarak gönderdiğiniz ürünlerin açıklama alanlarını toplu güncelleyebilirsiniz. (Bu Özellik Sadece Sentos’ta var)
- Bir ürünü farklı isimler ile birden fazla yayınlayabilirsiniz. (Bu Özelliği İlk Sentos Sundu)